Veteranentoernooi
Veteranentoernooi

Veteranentoernooi AJC '96

Algemeen

LOSSER - Deze zaterdag staat weer een leuke, vaste traditie op het programma bij AJC '96 in Losser. Dan is namelijk de 41-ste editie van het Internationaal Veteranentoernooi voor dames en heren.

Na een geweldig jubileumtoernooi in 2018 staat dit jaar gewoon weer de 41-ste editie op het programma. Afgelopen week stond de teller al op 20 deelnemende herenteams en tien damesteams. Naast het voetballen is ook de gezelligheid een belangrijk onderdeel van AJC's veteranentoernooi. Dat dit ieder jaar weer lukt blijkt wel uit het feit dat vele teams al jarenlang te gast zijn. Sommige teams keren na enkele jaren, vanwege andere verplichtingen, terug. Maar ook de toestroom van nieuwe teams is groot. Dit jaar komt er zelfs een team uit Kittelsthal (Duitsland) en die hebben daar een reis van 650 kilometer voor over. Diverse teams uit de regio Münster, Bochum en Dortmund komen met bussen naar Losser. Nederlandse teams uit de regio maar ook uit Amsterdam zijn present.

Planning
De ontvangst van de teams is tussen 09.00 en 10.00 met koffie en broodjes en het voetbaltoernooi start om 11.00 uur. De finales zijn gepland rond 15.30 uur. We zijn benieuwd of DJK Nienberge voor de derde keer de Dick en Doofbokaal wint en of de dames van SV Kilder voor de tweede keer de Betty Boop wisselbeker mee naar huis nemen.Tevens zijn er prijzen voor Fair Play te winnen en staat er in beide categorieën een penaltybokaal voor de beste schutters klaar. Direct na de finales is er een gevarieerd muziekaanbod om het geheel ook het extra gezellige tintje te geven en uiteraard is er ook het nodige voor de inwendige mens te verkrijgen. Bezoekers zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen zich verheugen op een ouderwets gezellige middag/avond. De organisatie hoopt dan ook weer op veel toeschouwers.

Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 1 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 18 uur geleden
Afbeelding
Wandelen in het Dinkeldal 23 uur geleden
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13