Afbeelding

Eerste Car Boot Sale op de Markt in Hengelo

Algemeen

HENGELO - Een Car Boot Sale, of in het Nederlands een kofferbakmarkt, is oorspronkelijk afkomstig uit Engeland, waar deze meestal worden gehouden op grote buitenplaatsen, waar de verkopers, hun waren verkopen, vanuit, vanaf en rondom de auto.

De mooie handel werd op meegebrachte tafel(s) geplaatst en het grotere, minder kwetsbare op de grond. Het aanbod bestond uit veel antiek, brocante, curiosa, vintage, ja eigenlijk alles wat men maar kwijt wilde.

Overgewaaid
Deze markten, waar men allerlei overtollige spullen kan verkopen en kopen, vinden nu al weer een flink aantal jaren plaats in Nederland. Zo vindt zondag 26 mei voor de eerste keer een Kofferbakmarkt (Car Boot Sale) plaats op de Markt in Hengelo. Iedereen kan aan deze kofferbakmarkt meedoen als koper of als verkoper. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen door een e-mail te sturen naar info@rezimarkten.nl of door te bellen met 06 26 222 593. Ook voor het aanmelden als verkoper voor de kofferbakmarkt kan er via die weg contact worden opgenomen.

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 5 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48