Voordelig op pad met treinen Blauwnet.
Voordelig op pad met treinen Blauwnet. Foto: Shutterstock.com

Een avondje uit met het Blauwnet Avondretour

Algemeen

TWENTE - Een avondje uit? Met het Blauwnet Avondretour kost de reis er naartoe en terug maar 5 euro. Daarnaast hoef je geen benzine- en/of parkeerkosten te betalen. 

De actie loopt van 15 september tot en met 31 december 2023. Voor elke dag van de week is een ticket te bestellen, ook in het weekend. Op vrijdag en zaterdag rijdt er zelfs een nachttrein tussen Zwolle en Enschede. Vertrek vanaf Enschede richting Zwolle om 00.03 uur en vertrek van Zwolle naar Twente om 23.51 uur en 1.06 uur. Bestel het Blauwnet Avondretour via ervaarhetov.nl/avondretour.

Actievoorwaarden

Een ticket is geldig voor een avondretour voor één persoon na 18.30 uur met de Blauwnettrein. Het is niet geldig bij andere treinvervoerders zoals NS. Het ticket is alleen geldig op de reisdatum die op het ticket staat. Met het ticket is terugreizen tot en met de laatste trein van die dag mogelijk.

Over Ervaar het OV

Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel en de regionale vervoerders Arriva, Breng, OV Regio IJsselmond, Keolis, EBS en RRReis. Via Ervaar het OV bieden zij OV-acties aan voor het regionale openbaar vervoer. Op de hoogte blijven? Meld dan aan voor de nieuwsbrief via ervaarhetov.nl.

Afbeelding
Kerstdorp brengt weer gezellige december-sfeer in Denekamp 9 dec., 13:37
Afbeelding
Internationaal restaurant Hestia 8 dec., 15:58
Afbeelding
Muze Kwartet treedt op in het Stadsheater De Bond 8 dec., 15:28
Afbeelding
Irritatie over parkeerkosten 8 dec., 15:05
Afbeelding
Volop genieten bij de 37-ste Snertloop 8 dec., 13:58
Afbeelding
René Heupink uit Overdinkel geridderd 8 dec., 12:44
Afbeelding
Kerstverhaal in schilderkunst 2 dec., 10:37
Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! 2 dec., 09:55