'Wij zien je graag zondag op de Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo', aldus Juliette Vrijhoeven. (Foto: Ron van Rutten)
'Wij zien je graag zondag op de Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo', aldus Juliette Vrijhoeven. (Foto: Ron van Rutten) Foto: Ron van Rutten

Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo

Algemeen

ALMELO - Kom jij zondag 4 juni ook naar de Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo? Het gaat er swingend aan toe! Een geweldige brass band kan niet ontbreken, evenals limbodanseressen, de Steel-pan en de Caribische dansgroep. En vergeet de vele marktkramen en gratis kindervermaak niet! 

De braderie op Woonboulevard Almelo is zeker een bezoekje waard! Van 12.00 uur tot 17.00 uur is het één groot tropisch feest! Prachtige dames in verenkostuums dansen losjes op opzwepende muziek. Durf je mee te doen? Alleen kijken is uiteraard ook prima, maar de waaghalzen mogen een dansje meedraaien tijdens de leuke limbo-act. Daarnaast zullen enthousiaste braderiehouders hun snuisterijen, deco en lekkere smulkramen aan je presenteren. Zomerkleding, heerlijke geurtjes, kristallen of leuke tassen, er is werkelijk van alles te koop en te beleven. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten en kunnen kinderen zich vermaken in de zweefvliegtuigjes. Maar ook de gratis Knutselcorner en de Schminkdames zijn weer van de partij! En als de kinderen zich vermaken, vermaken de ouders zich ook! En vergeet ook een bezoekje aan de winkels op Woonboulevard Almelo niet. De afprijsrondes zijn in volle gang! Tot wel 70 procent in sommige winkels, dus pak dat ook nog even mee!

Afbeelding
Kunststof kozijnen, rolluiken en meer 16 uur geleden
Kruidenrijk grasland heeft veel voordelen voor de natuur.
Losser werkt aan aanleg van nog veel meer kruidenrijk grasland 23 mrt, 14:35
Afbeelding
Meer ruimte voor ondernemers 23 mrt, 14:23
Afbeelding
Zeven woningen op oude plek van Martinusschool 23 mrt, 13:30
Afbeelding
Twente Adventure Race deze zaterdag 22 mrt, 15:00
De afgelopen maanden ontvingen vele kazernes in Twente al hun nieuwe voertuigen. Nu is de kazerne in De Lutte aan de beurt.
Nieuwe tankautospuit voor brandweerkazerne De Lutte 22 mrt, 12:42
Afbeelding
Dierenambulance zoekt vrijwilligers 22 mrt, 12:10
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 22 mrt, 11:48