'Wij zien je graag zondag op de Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo', aldus Juliette Vrijhoeven. (Foto: Ron van Rutten)
'Wij zien je graag zondag op de Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo', aldus Juliette Vrijhoeven. (Foto: Ron van Rutten) Foto: Ron van Rutten

Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo

Algemeen

ALMELO - Kom jij zondag 4 juni ook naar de Tropical Braderie op Woonboulevard Almelo? Het gaat er swingend aan toe! Een geweldige brass band kan niet ontbreken, evenals limbodanseressen, de Steel-pan en de Caribische dansgroep. En vergeet de vele marktkramen en gratis kindervermaak niet! 

De braderie op Woonboulevard Almelo is zeker een bezoekje waard! Van 12.00 uur tot 17.00 uur is het één groot tropisch feest! Prachtige dames in verenkostuums dansen losjes op opzwepende muziek. Durf je mee te doen? Alleen kijken is uiteraard ook prima, maar de waaghalzen mogen een dansje meedraaien tijdens de leuke limbo-act. Daarnaast zullen enthousiaste braderiehouders hun snuisterijen, deco en lekkere smulkramen aan je presenteren. Zomerkleding, heerlijke geurtjes, kristallen of leuke tassen, er is werkelijk van alles te koop en te beleven. Uiteraard wordt de inwendige mens niet vergeten en kunnen kinderen zich vermaken in de zweefvliegtuigjes. Maar ook de gratis Knutselcorner en de Schminkdames zijn weer van de partij! En als de kinderen zich vermaken, vermaken de ouders zich ook! En vergeet ook een bezoekje aan de winkels op Woonboulevard Almelo niet. De afprijsrondes zijn in volle gang! Tot wel 70 procent in sommige winkels, dus pak dat ook nog even mee!

Afbeelding
Een avondje uit met het Blauwnet Avondretour 24 sep., 18:22
Afbeelding
Expeditie Springendal: voor natuurliefhebbers 24 sep., 13:39
Afbeelding
Verenigingen uit Losser zaterdag op pad voor de Grote Clubactie 23 sep., 17:31
Afbeelding
Laat gratis tegels ophalen 23 sep., 12:09
Afbeelding
Kindergemeenteraad gaat meepraten over thema's die zij belangrijk vinden 23 sep., 08:03
Afbeelding
Jimme Nordkamp in top 25 22 sep., 17:48
Afbeelding
Echtpaar Hoppe-ten Bos viert 60-jarig huwelijk 22 sep., 13:20
Afbeelding
Adviesdag voor grensgangers 22 sep., 11:19