Smaakvol én modieus genieten; het kan zaterdag tijdens de boerenmarkt!
Smaakvol én modieus genieten; het kan zaterdag tijdens de boerenmarkt!

Kleur en fleur op de boerenmarkt: mode staat centraal deze zaterdag!

Algemeen

Er op je paasbest uitzien met Pinksteren? Na een bezoekje aan de boerenmarkt in Losser deze zaterdag 27 mei lukt dat dubbel & dwars! Deze staat namelijk in het teken van fashion. 

LOSSER - Kleuren mogen weer gedragen worden en dat is te zien: fris en kleurrijk net als de lente zelf. Van roze tot geel, het hele palet van de regenboog kleurt de mode van nu. We worden er blij van en de winkeliers in het centrum van Losser ook. 

Deelnemende winkels leggen naast hun fashion flag de paarse loper uit voor de bezoeker. In de winkels zelf is het een al mode wat de klok slaat en ze hebben vast een verrassende aanbieding voor je. En het allerleukste? Op de boerenmarkt worden ieder half uur tussen 11.30 en 15.00 uur modecheques verloot die verzilverd kunnen worden bij de deelnemende winkeliers. Hou daarvoor de modepolitie in de gaten! Draagt jouw outfit hun goedkeuring niet? Dan slingeren ze je op de bon, ook als je er fantastisch uitziet. En die bon is dan meteen je lot om mee te dingen naar een modecheque.

Boerenkapel Veur Gek en Onwies maakt van de boerenmarkt een muzikaal feestje en de kleintjes kunnen zich vermaken op een fleurig springkussen. De boerenmarkt heeft telkens nieuwe en verrassende deelnemers. Ook die komen graag naar Losser op de laatste zaterdag van de maand om de fijnproever en creatieveling met hun producten kennis te laten maken. En er is zoveel meer te beleven en te kiezen. Een kleine greep uit wat men kan verwachten: heerlijke vers gerookte paling, ambachtelijk gemaakte worsten, diverse soorten vlees van runderen uit de buurt, Losserse boterkoek, zelfgemaakte jam, vers fruit uit Rossum, prachtige bloemenkransen, zijde bloemen, schoonmaakmiddelen, kaas & noten, chocolade, lekkere sauzen, sierraden, producten van de Lonneker Molen, cadeau-ideeën, handgemaakte kinderkleding van biologische stoffen en eigengemaakte lampen. Things of Joyce, Erve Iemhorst, A-Tavola met Italiaanse producten en de zelf gemaakt hippe armbanden van PG Bracelets zijn de nieuwelingen deze keer.

Tussendoor heerlijk lunchen of een borrel na afloop in een van de gezellige Losserse horeca maakt een bezoek aan Losser komende zaterdag meer dan waard. Geniet van de ter plekke gebakken tuffelpannenkoeken. Of haal een lekker vers kopje koffie bij de barista van Missie Koffie. De boerenmarkt is zaterdag 27 mei van 10.00 tot 16.00 uur in het centrum. Kijk ook op: www.centrumlosser.nl 

Afbeelding
Een avondje uit met het Blauwnet Avondretour 24 sep., 18:22
Afbeelding
Expeditie Springendal: voor natuurliefhebbers 24 sep., 13:39
Afbeelding
Verenigingen uit Losser zaterdag op pad voor de Grote Clubactie 23 sep., 17:31
Afbeelding
Laat gratis tegels ophalen 23 sep., 12:09
Afbeelding
Kindergemeenteraad gaat meepraten over thema's die zij belangrijk vinden 23 sep., 08:03
Afbeelding
Jimme Nordkamp in top 25 22 sep., 17:48
Afbeelding
Echtpaar Hoppe-ten Bos viert 60-jarig huwelijk 22 sep., 13:20
Afbeelding
Adviesdag voor grensgangers 22 sep., 11:19