Adembenemende danseressen bij de Tropical Braderie op woonboulevard Almelo.
Adembenemende danseressen bij de Tropical Braderie op woonboulevard Almelo.

Tropische sferen op Woonboulevard

Algemeen

Woonboulevard Almelo houdt op zondag 4 juni een Tropical Braderie! Mooie dames in tropische kleding, steelband muziek, limbodans-acts: allemaal ingrediënten die er voor zorgen dat de Tropical Braderie van zondag 4 juni één groot Caribisch feest wordt! 

Almelo - De Tropical Braderie van zondag 4 juni krijgt extra versterking van nieuwe marktkramen. Ook zijn er kinderattracties en natuurlijk zal het gratis kinderentertainment ook nu weer niet ontbreken.

Limbo
Wie doet er mee met de limbo danseressen? De vurige danseressen geven eerst een demonstratie van het limbo dansen. Daarna wordt het publiek betrokken bij de show en wordt er een wedstrijd limbo dansen gehouden. Wie kan het laagst onder de limbostok door? Hoe laag kun je zakken?

Steelband
Wanneer je op de Braderie even je ogen dicht doet, waan je je op een parelwit strand. De gezellige klanken van de steelband komen je tegemoet. Uiteraard is stil blijven staan dan erg lastig. De opzwepende stemming zorgt voor veel blije gezichten. En de steelband staat uiteraard zelf ook niet stil! De steelpan, dat een traditioneel muziekinstrument is uit Trinidad en Tombago, geeft een unieke bass. Terwijl je de bass letterlijk kunt voelen, gaat je hart er zelfs sneller van kloppen.

Danseressen 
Dit kan niemands oog ontgaan tijdens de Tropical Braderie; de adembenemende - gehuld in tropische verenkostuums - danseressen zien er prachtig uit en kunnen erg goed dansen! Deze elegante dames hebben een souplesse waar menigeen jaloers op is. Vaders verrekken hun nek en moeders met kinderen dansen gezellig mee! Je waant je even op een Braziliaans carnaval feest!

Kinderentertainment 
Uiteraard gaat ook dit keer het kinderentertainment mee in het thema van de Braderie. Zo kunnen kinderen tropische maskers maken, waar prachtige veren op worden geplakt. Of ze kunnen zich op  laten schminken tot een wildernistijger of een prinses! Ook dit keer weer geheel gratis. Het staat garant voor veel kinderplezier!

Home-deco
Naast de mooie home-deco en heerlijke smulkramen kan in dit thema een grote slush puppywagen of een kleurrijke snoepkraam niet ontbreken! Ook wordt er een parcours uitgezet voor een buggy-autobaan! En vergeet ook een bezoekje aan de winkels op Woonboulevard Almelo niet! De afprijsrondes zijn in volle gang! Tot wel 70 procent in sommige winkels, dus dat pak je tijdens deze Tropical Braderie ook nog even mee!

Van 12.00 tot 17.00 uur
De Tropical Braderie is zondag 4 juni van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend. Wij zien je graag dan op Woonboulevard in Almelo, want hier valt altijd wat te beleven!

Snelle behandeling is essentieel, zeker bij een herseninfarct.
Kunt ú een beroerte goed herkennen? 5 uur geleden
Afbeelding
Tweede editie van Auto Reuvers Korenfestival 17 mei, 19:23
Afbeelding
Hart van Losser lezen wanneer jij dat wilt! 17 mei, 11:00
Afbeelding
Losserse Smokkeltours zijn weer begonnen! 14 mei, 15:09
Afbeelding
Meer tegels gewipt 14 mei, 14:20
Meyra verwelkomt u graag tijdens de open dagen op 24 en 25 mei.
Open dagen bij Meyra in Hengelo 14 mei, 13:29
Afbeelding
Militaire oefening regio IJsselland en Twente komende week 14 mei, 10:25
Afbeelding
Campagne: let iets vaker op de snelheid in het verkeer 13 mei, 13:07