Afbeelding

InteraktContour wil graag het gesprek aangaan

Algemeen

ENSCHEDE - InteraktContour houdt op dinsdag 23 mei een bijeenkomst in wijkcentrum De Roef aan de Pastoor Geertmanstraat. Het zal gaan over een partner-/naastengroep. 

‘’InteraktContour gaat graag met jou het gesprek aan! Onze locatie in Enschede start binnenkort met een partner-/naastengroep en wij willen graag weten hoe we deze avonden het beste in kunnen vullen. Op dinsdagavond 23 mei gaan onze collega’s Liset Kroeze, Yvonne Kamerink en Anja Westhoff hierover graag met jou in gesprek. Wil je bijvoorbeeld praten over bepaalde thema’s zoals bijvoorbeeld schuldgevoelens, schaamte of verlies? Heb je behoefte aan extra informatie of kennis over een bepaald onderwerp? Of wil je juist ervaringen uitwisselen met andere partners of naasten? Laat het ons weten en meld je aan! Dan kunnen wij ons goed voorbereiden op de bijeenkomsten van de partner-/naastengroep’’, aldus InteraktContour.

Het programma op 23 mei begint om 19.30 uur met een inloop. De gesprekken worden gevoerd van 20.00 tot 21.00 uur, zo is de planning. Rond 21.00 uur begint de afsluiting, waar een kwartier voor is uitgetrokken. 

Aanmelden voor de bijeenkomst kan per mail via Yvonne Kamerink (y.kamerink@interaktcontour.nl) of Liset Kroeze (l.kroeze@interaktcontour.nl). ‘’Uiteraard is het bijwonen van deze avond kosteloos. Zien we jou ook op 23 mei?’’

Afbeelding
Ooievaarsnesten spotten tijdens Losserse fietstocht 6 jun., 12:42
Afbeelding
500.000 euro subsidie beschikbaar gesteld voor verbeteren van gevels 5 jun., 14:43
Afbeelding
Jelle van Gorkom motiveert en inspireert na ongeluk 5 jun., 13:28
Afbeelding
Liedjes van Harry Bannink op Festival weekend Phion 3 jun., 14:25
Afbeelding
Afscheid van Johnny Teardrop & The Tissues in de Tuin van Soer 3 jun., 11:10
Afbeelding
Meevaller voor gemeente Losser 2 jun., 16:46
Afbeelding
Stop met roken voordat het te laat is 2 jun., 16:29
Afbeelding
Kunst in de tuin 2 jun., 15:43