Zoveel mensen, zoveel wensen: goed advies is belangrijk voor de juiste keuze van een hulpmiddel.
Zoveel mensen, zoveel wensen: goed advies is belangrijk voor de juiste keuze van een hulpmiddel.

Mango Almelo: goed advies voor het juiste mobiliteitsproduct

Algemeen

Afgelopen week was het niet zomaar mooi weer in Twente, het leek haast wel zomer! Er zijn weer veel leuke activiteiten waar men de komende tijd van kan genieten; van wandeltochten in de mooie natuur tot de gezelligheid van het winkelen of een dorpsfeest. Wanneer het lopen wat moeilijker gaat, is ondersteuning wenselijk. Mango Almelo helpt als mobiliteitsspecialist om leuke dingen dichterbij te brengen.

ALMELO - Dankzij het ruime assortiment aan hulpmiddelen én gedegen advies bouwde Mango door de jaren heen een trouwe klantenkring op. Juist het persoonlijke advies is hierbij van groot belang; een hulpmiddel zoals een scootmobiel of rollator moet immers goed aansluiten op de wensen van de gebruiker.

Het doel is om ondersteuning te bieden naar de specifieke behoefte. Sommige gebruikers zullen bijvoorbeeld al goed geholpen zijn met een compacte, opvouwbare rollator voor incidenteel gebruik. Anderen kiezen juist voor een comfortabele scootmobiel, waarmee ook wat langere uitjes goed te doen zijn. Zelfs de partner kan lekker mee op avontuur dankzij de duo-scootmobiel. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord. In de winkel kunt u het brede assortiment ontdekken - evenals de aantrekkelijke kortingen die er zijn! Daarnaast is het mogelijk om aan huis een scootmobiel te testen met een proefrit.

Naast goed advies bij aankoop van een hulpmiddel is ook onderhoud belangrijk. Mango verzorgt daarom tevens het onderhoud van uw scootmobiel in een eigen werkplaats. Zo bent u zeker van vele zorgeloze kilometers. Ook voor een eventuele vervangende accu bent u aan het juiste adres; men kan voor alle modellen scootmobiel snel een passende accu leveren tegen scherpe prijzen.

Iedereen is welkom bij Mango Almelo, gevestigd aan de Einsteinstraat 8a. Men kan dan uitgebreid kennismaken met het brede assortiment hulpmiddelen én passend advies krijgen. Ook kan een vrijblijvende thuisdemonstratie met proefrit aangevraagd worden. Bel voor informatie met: 0546-453296 of kijk op: www.scootmobieltwente.nl.

Afbeelding
Ooievaarsnesten spotten tijdens Losserse fietstocht 6 jun., 12:42
Afbeelding
500.000 euro subsidie beschikbaar gesteld voor verbeteren van gevels 5 jun., 14:43
Afbeelding
Jelle van Gorkom motiveert en inspireert na ongeluk 5 jun., 13:28
Afbeelding
Liedjes van Harry Bannink op Festival weekend Phion 3 jun., 14:25
Afbeelding
Afscheid van Johnny Teardrop & The Tissues in de Tuin van Soer 3 jun., 11:10
Afbeelding
Meevaller voor gemeente Losser 2 jun., 16:46
Afbeelding
Stop met roken voordat het te laat is 2 jun., 16:29
Afbeelding
Kunst in de tuin 2 jun., 15:43