Zoveel mensen, zoveel wensen: goed advies is belangrijk voor de juiste keuze van een hulpmiddel.
Zoveel mensen, zoveel wensen: goed advies is belangrijk voor de juiste keuze van een hulpmiddel.

Mango Almelo: goed advies voor het juiste mobiliteitsproduct

Algemeen

Afgelopen week was het niet zomaar mooi weer in Twente, het leek haast wel zomer! Er zijn weer veel leuke activiteiten waar men de komende tijd van kan genieten; van wandeltochten in de mooie natuur tot de gezelligheid van het winkelen of een dorpsfeest. Wanneer het lopen wat moeilijker gaat, is ondersteuning wenselijk. Mango Almelo helpt als mobiliteitsspecialist om leuke dingen dichterbij te brengen.

ALMELO - Dankzij het ruime assortiment aan hulpmiddelen én gedegen advies bouwde Mango door de jaren heen een trouwe klantenkring op. Juist het persoonlijke advies is hierbij van groot belang; een hulpmiddel zoals een scootmobiel of rollator moet immers goed aansluiten op de wensen van de gebruiker.

Het doel is om ondersteuning te bieden naar de specifieke behoefte. Sommige gebruikers zullen bijvoorbeeld al goed geholpen zijn met een compacte, opvouwbare rollator voor incidenteel gebruik. Anderen kiezen juist voor een comfortabele scootmobiel, waarmee ook wat langere uitjes goed te doen zijn. Zelfs de partner kan lekker mee op avontuur dankzij de duo-scootmobiel. Maatwerk is hierbij het sleutelwoord. In de winkel kunt u het brede assortiment ontdekken - evenals de aantrekkelijke kortingen die er zijn! Daarnaast is het mogelijk om aan huis een scootmobiel te testen met een proefrit.

Naast goed advies bij aankoop van een hulpmiddel is ook onderhoud belangrijk. Mango verzorgt daarom tevens het onderhoud van uw scootmobiel in een eigen werkplaats. Zo bent u zeker van vele zorgeloze kilometers. Ook voor een eventuele vervangende accu bent u aan het juiste adres; men kan voor alle modellen scootmobiel snel een passende accu leveren tegen scherpe prijzen.

Iedereen is welkom bij Mango Almelo, gevestigd aan de Einsteinstraat 8a. Men kan dan uitgebreid kennismaken met het brede assortiment hulpmiddelen én passend advies krijgen. Ook kan een vrijblijvende thuisdemonstratie met proefrit aangevraagd worden. Bel voor informatie met: 0546-453296 of kijk op: www.scootmobieltwente.nl.

Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03
Afbeelding
Startschot voor nieuw seizoen Muziekkoepel 20 apr, 11:27
Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 19 apr, 16:13
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 19 apr, 15:56
Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 19 apr, 15:06
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 19 apr, 14:10