Het winnende team van KV Vooruitzicht: Linda Hemmer-Benneker, Leonie Averskamp en Evy oude Egberink (T/F: Martin Meijerink)
Het winnende team van KV Vooruitzicht: Linda Hemmer-Benneker, Leonie Averskamp en Evy oude Egberink (T/F: Martin Meijerink) Foto: Picasa

Geslaagd klootschiettoernooi op het Hulsbeek na korte afwezigheid

Algemeen

Na een korte periode van afwezigheid, werd afgelopen zaterdag het bekende Hulsbeek klootschiettoernooi 2023 georganiseerd. De organisatoren zijn niet aangesloten bij de Nederlandse Klootschieters bond; het is juist een hechte vriendenclub die speelt voor de gezelligheid. Elke zondagmorgen komt de club van 22 leden bijeen om samen het klootje te laten rollen. 

OLDENZAAL - Voorheen organiseerde Gerrit Linderhof jaarlijks het bekende Hulsbeek klootschiettoernooi. Na een periode van twee jaar afwezigheid, hebben Karel Olde Keizer, Barry Boer, Bert – Jan Nusmeier en Gerben Linderhof het initiatief genomen om de Hulsbeekronde nieuw leven in te blazen en wel met succes. Samen vormen ze het bestuur en organiseren vanaf nu jaarlijks de Hulsbeekronde. Er was dit jaar een groter dan verwacht aantal deelnemers. Het toernooi mag dan ook een succes genoemd worden voor het organiserende viertal. De toezegging is al gedaan: de Hulsbeekronde krijgt volgend jaar 2024 zijn vervolg. 

Veertig teams van vier personen per team namen deel aan het Hulsbeektoernooi dit jaar. Naast de ruim 160 deelnemers was er ook een enthousiast publiek die zich niet onbetuigd lieten in de aanmoedigingen naar de deelnemers. De organisatoren kunnen dan ook met een tevreden gevoel terug zien op een zeer geslaagd Hulsbeektoernooi 2023. Alle reden om nu al vast te leggen de datum voor de Hulsbeekronde 2024. Deze zal in verband met Pasen volgend jaar een week eerder worden gehouden en wel op zaterdag 23 maart 2024. Leg het even vast in uw agenda. De hoop en verwachting is dat burgemeester Patrick Welman dan het openingsschot zal verrichten.

De uitslag
Dames: KV Vooruitzicht
Klasse 1: KV Java
Klasse 2: KV de Toekomst
Klasse 3: KV Ons Genoegen
Klasse 4: KV Lemselo
Overall winnaar: KV De Vrolijke Smieters

Afbeelding
Ooievaarsnesten spotten tijdens Losserse fietstocht 6 jun., 12:42
Afbeelding
500.000 euro subsidie beschikbaar gesteld voor verbeteren van gevels 5 jun., 14:43
Afbeelding
Jelle van Gorkom motiveert en inspireert na ongeluk 5 jun., 13:28
Afbeelding
Liedjes van Harry Bannink op Festival weekend Phion 3 jun., 14:25
Afbeelding
Afscheid van Johnny Teardrop & The Tissues in de Tuin van Soer 3 jun., 11:10
Afbeelding
Meevaller voor gemeente Losser 2 jun., 16:46
Afbeelding
Stop met roken voordat het te laat is 2 jun., 16:29
Afbeelding
Kunst in de tuin 2 jun., 15:43