Afbeelding
Foto:

Autobedrijf Peterman viert Pasen met de Peterman Paasdeal Week

Algemeen

De Peterman Autogroep houdt van 3 tot en met 10 april de Peterman Paasdeal Week. Alléén in deze week ontvangt men tot wel 2.000 euro korting op scherp afgeprijsde occasions. En er valt bij een aankoop ook nog iets te winnen met het dobbelen!

ENSCHEDE/OLDENZAAL - Het familiebedrijf pakt groots uit dit jaar om Pasen te vieren. Beide showrooms, in Enschede en Oldenzaal, zijn aangekleed in paassfeer. Ook op tweede paasdag is men van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur. De Peterman Autogroep is dealer van Toyota en Lexus.

Tijdens de Peterman Paasdeal Week laten de verkoopadviseurs u graag kennismaken met het uitgebreide aanbod scherp afgeprijsde occasions. Hierop ontvangt men alleen tijdens de Paasdeal Week een korting die oploopt tot 2.000 euro. Wie een nieuwe auto of occasion koopt tijdens deze week mag ook dobbelen: hiermee zijn diverse leuke auto-gerelateerde prijzen te winnen zoals accessoires. Voor de kinderen staat er een grabbelton klaar, waar ze bij binnenkomst iets uit mogen halen.

U bent van harte welkom om kennis te maken met het uitgebreide aanbod. Uiteraard zijn er ook weer de nodige nieuwe modellen van Toyota en Lexus te bekijken, zoals de Toyota bZ4X, een honderd procent elektrische SUV. In de Enschedese showroom is sinds kort de compleet nieuwe Lexus RX SUV te bewonderen.

Kom ook langs tijdens de Peterman Paasdeal Week van maandag 3 tot en met maandag 10 april. Tweede paasdag geopend van 11.00 tot 16.00 uur. In Enschede is de showroom gevestigd aan het Spaansland 8. In Oldenzaal aan de Essenlaan 19. Kijk voor meer informatie ook op: www.peterman.nl 

Afbeelding
De Martinus en De Saller voeren actie tegen pesten 12 apr, 19:49
Staand v.l.n.r.: Marco Klein Poelhuis (Gemeente Losser), André Vennegoor (Vennegoor Installaties), Rick Keus (Stichting Konot), Frank Nijhuis (Stichting Konot), Wethouder Engels (Gemeente Losser), Gerrit Brouwer (Stichting Dorpshuis), Joost v/d Aa (Bouwbedrijf Van der Aa), Dennis Masselink (BCT Architecten), Marcel Mekelenkamp (Omgekeerd Bouwen), René Grote Beverborg (Thero), Huib Eshuis (BCT Architecten), Jan Wienk (WeConnext) en Hans Boes (WeConnext). Gehurkt v.l.n.r.: Huub Plegt (Gemeente Losser), Ramon Postma (ODIN Landschapsontwerpers) en Peter Hoomoedt (Gemeente Losser).
Start van bouw school en dorpshuis 12 apr, 18:15
Afbeelding
De elektrokarren gaan weer rijden in de gemeente Losser 12 apr, 12:04
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 10:04
Afbeelding
Nieuw seizoen van Oasefeuer 12 apr, 08:22
Afbeelding
Uitzonderlijke prestatie eerste batonshow Marly 11 apr, 19:15
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Lossernaren helpen elkaar op weg 8 apr, 12:53