Afbeelding

Clubscheidsrechters Judo Losser weer helemaal bij

Algemeen

Op zaterdag 4 maart heeft Nationaal Judo scheidrechter Erik Laarman van de JudoBond Nederland een cursus clubscheidsrechter gegeven aan de judoka’s die bij onderlinge wedstrijden de scheidsrechtersrol op zit nemen.

LOSSER - Laarman nam de algemene regels door en had speciale aandacht voor de nieuwste regels van de judobond. De clubscheidsrechters zijn daardoor helemaal up-to-date en kunnen de juiste regels toepassen tijdens de aanstaande clubkampioenschappen en de daarop volgende spettertoernooien. 

Tijdens de judolessen zal er aandacht voor zijn voor de nieuwe regelde zodat alle judoka’s weten welke regels er gehanteerd worden bij de wedstrijden. Bij het eerstvolgende clubtoernooi zullen zij de ouders informeren over de nieuwste regels. Organisator Rutger Driessen sprak van een geslaagde en leerzame bijeenkomst mede door een prima lunch tussen twee onderdelen door.

Een hoogwaardige, goed getrainde groep clubscheidsrechters is essentieel voor het goed verloop van de diverse wedstrijden en kampioenschappen. Judo Losser is dan ook blij dat de leden dit voortvarend oppakten.

Afbeelding
Kerstdorp brengt weer gezellige december-sfeer in Denekamp 9 dec., 13:37
Afbeelding
Internationaal restaurant Hestia 8 dec., 15:58
Afbeelding
Muze Kwartet treedt op in het Stadsheater De Bond 8 dec., 15:28
Afbeelding
Irritatie over parkeerkosten 8 dec., 15:05
Afbeelding
Volop genieten bij de 37-ste Snertloop 8 dec., 13:58
Afbeelding
René Heupink uit Overdinkel geridderd 8 dec., 12:44
Afbeelding
Kerstverhaal in schilderkunst 2 dec., 10:37
Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! 2 dec., 09:55