Afbeelding

Clubscheidsrechters Judo Losser weer helemaal bij

Algemeen

Op zaterdag 4 maart heeft Nationaal Judo scheidrechter Erik Laarman van de JudoBond Nederland een cursus clubscheidsrechter gegeven aan de judoka’s die bij onderlinge wedstrijden de scheidsrechtersrol op zit nemen.

LOSSER - Laarman nam de algemene regels door en had speciale aandacht voor de nieuwste regels van de judobond. De clubscheidsrechters zijn daardoor helemaal up-to-date en kunnen de juiste regels toepassen tijdens de aanstaande clubkampioenschappen en de daarop volgende spettertoernooien. 

Tijdens de judolessen zal er aandacht voor zijn voor de nieuwe regelde zodat alle judoka’s weten welke regels er gehanteerd worden bij de wedstrijden. Bij het eerstvolgende clubtoernooi zullen zij de ouders informeren over de nieuwste regels. Organisator Rutger Driessen sprak van een geslaagde en leerzame bijeenkomst mede door een prima lunch tussen twee onderdelen door.

Een hoogwaardige, goed getrainde groep clubscheidsrechters is essentieel voor het goed verloop van de diverse wedstrijden en kampioenschappen. Judo Losser is dan ook blij dat de leden dit voortvarend oppakten.

Afbeelding
NDC Kuier Deur Challenge in Losser 13 uur geleden
Afbeelding
Fietsenwinkel Ten Tusscher houdt vier E-bike Testdagen 13 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Losser vertoont bekende film 'The Duke' 14 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Peterman viert Pasen met de Peterman Paasdeal Week 15 uur geleden
Afbeelding
Energietoeslag na juni/juli 16 uur geleden
Afbeelding
Overdinkel geniet van The Passion 17 uur geleden
Afbeelding
Geslaagd klootschiettoernooi op het Hulsbeek na korte afwezigheid 17 uur geleden
Afbeelding
Zoso: trendy en comfortabele mode voor de ondernemende vrouw 30 mrt., 15:43