Tekst/Foto: Martin Meijerink
Tekst/Foto: Martin Meijerink

Stadstheater: The Story of Simon & Garfunkel

Algemeen

Met een prachtige verhaallijn werd het concert van Paul Simon and Art Garfunkel in Central Park New York uit 1981 in herinnering gebracht.

OLDENZAAL - Het stadstheater De Bond was zaterdagavond volle bak. Het publiek heeft de sfeer van toen kunnen proeven. Het publiek heeft kunnen genieten van twee artiesten / muzikanten. Mooi om te zien en te horen is, dat ze met dit optreden de gevoelige snaar bij ons het publiek van Simon & Garfunkel wisten te raken. Muziek uit vervlogen tijden, romantisch en kleurrijk. Het was een herbeleving van de jaren zestig, zeventig. Een tijd waar menig persoon naar terug verlangt.

Niels van der Gulik en Frank Kooijman vertelden het verhaal en speelden de nummers uit het concert in Central Park in 1981. Tijdloze hits, Sound of Silence, A Heart In New York en 50 Ways To Leave Your Lover. ‘Ook mijn verzoeknummer ‘Like a bridge over troubled water’ werd gespeeld, zachtjes heb ik meegezongen. Complimenten aan het team van Stadstheater de Bond voor dit soort voorstellingen met gezellige nazit.

De komende periode staan er meer concerten en andere leuke voorstellingen gepland in Het Stadstheater De Bond Voor iedereen is er wel een leuke voorstelling of optreden. Kijk voor het actuele overzicht voor de komende tijd en het kopen van kaarten op de website: www.stadstheaterdebond.nl 

Afbeelding
NDC Kuier Deur Challenge in Losser 12 uur geleden
Afbeelding
Fietsenwinkel Ten Tusscher houdt vier E-bike Testdagen 12 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Losser vertoont bekende film 'The Duke' 13 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Peterman viert Pasen met de Peterman Paasdeal Week 14 uur geleden
Afbeelding
Energietoeslag na juni/juli 15 uur geleden
Afbeelding
Overdinkel geniet van The Passion 16 uur geleden
Afbeelding
Geslaagd klootschiettoernooi op het Hulsbeek na korte afwezigheid 16 uur geleden
Afbeelding
Zoso: trendy en comfortabele mode voor de ondernemende vrouw 30 mrt., 15:43