Tekst/Foto: Martin Meijerink
Tekst/Foto: Martin Meijerink

Stadstheater: The Story of Simon & Garfunkel

Algemeen

Met een prachtige verhaallijn werd het concert van Paul Simon and Art Garfunkel in Central Park New York uit 1981 in herinnering gebracht.

OLDENZAAL - Het stadstheater De Bond was zaterdagavond volle bak. Het publiek heeft de sfeer van toen kunnen proeven. Het publiek heeft kunnen genieten van twee artiesten / muzikanten. Mooi om te zien en te horen is, dat ze met dit optreden de gevoelige snaar bij ons het publiek van Simon & Garfunkel wisten te raken. Muziek uit vervlogen tijden, romantisch en kleurrijk. Het was een herbeleving van de jaren zestig, zeventig. Een tijd waar menig persoon naar terug verlangt.

Niels van der Gulik en Frank Kooijman vertelden het verhaal en speelden de nummers uit het concert in Central Park in 1981. Tijdloze hits, Sound of Silence, A Heart In New York en 50 Ways To Leave Your Lover. ‘Ook mijn verzoeknummer ‘Like a bridge over troubled water’ werd gespeeld, zachtjes heb ik meegezongen. Complimenten aan het team van Stadstheater de Bond voor dit soort voorstellingen met gezellige nazit.

De komende periode staan er meer concerten en andere leuke voorstellingen gepland in Het Stadstheater De Bond Voor iedereen is er wel een leuke voorstelling of optreden. Kijk voor het actuele overzicht voor de komende tijd en het kopen van kaarten op de website: www.stadstheaterdebond.nl 

Afbeelding
Een avondje uit met het Blauwnet Avondretour 24 sep., 18:22
Afbeelding
Expeditie Springendal: voor natuurliefhebbers 24 sep., 13:39
Afbeelding
Verenigingen uit Losser zaterdag op pad voor de Grote Clubactie 23 sep., 17:31
Afbeelding
Laat gratis tegels ophalen 23 sep., 12:09
Afbeelding
Kindergemeenteraad gaat meepraten over thema's die zij belangrijk vinden 23 sep., 08:03
Afbeelding
Jimme Nordkamp in top 25 22 sep., 17:48
Afbeelding
Echtpaar Hoppe-ten Bos viert 60-jarig huwelijk 22 sep., 13:20
Afbeelding
Adviesdag voor grensgangers 22 sep., 11:19