Afbeelding

Gezellig Sinterklaasfeest in ‘t Trefhuus in Overdinkel

Algemeen

Op zaterdag 3 december is er een spetterend sinterklaasfeest voor kinderen vanaf 4 jaar in sportzaal de Spil bij ‘t Trefhuus in Overdinkel. De middag start om 14.00 uur met ‘De Super Sinterklaas Show’. Een vrolijke show met zang, magie, lachwekkende momenten en natuurlijk helemaal in het teken van Sinterklaas.

OVERDINKEL - Fred-Ric heeft zijn schoen gezet, maar wat blijkt… er zit helemaal niets in! Hoe zou dat toch komen? Samen met de kinderen gaat hij kijken wat er aan de hand is. Zijn de liedjes die ze hebben gezongen soms niet goed genoeg? Is de schoen wel schoon genoeg en gepoetst? Is er wel voldoende water voor het paard klaargezet?

We zingen samen met de kinderen veel liedjes. De teksten zijn van de bekende liedjes en de muziek is speciaal voor de Super Sinterklaas Show gemaakt, waardoor er een vrolijk meezingfeest ontstaat. Naast het zingen wordt er ook veel gegoocheld, waarbij de hulp van de kinderen ingeroepen wordt, omdat er wel eens wat fout gaat. Zou alles toch nog goed komen voordat Sinterklaas en zijn pieten komen? Hopelijk wel, want na de pauze rond 15.00 uur, verwachten we Sint Nicolaas en zijn pieten uiteraard ook nog.

De entree is deze middag 2 euro. Drinken en pepernoten zijn natuurlijk inbegrepen. De middag start om 14:00 uur en wordt rond 16:00 uur afgesloten. Het eerste uur is alleen voor de kinderen. Na de pauze zijn ook de ouders welkom in de zaal. Voor de ouders is er in de tussentijd koffie, thee en chocomelk beschikbaar met wat lekkers voor bij de koffie voor 1 euro.

Meer informatie over deze activiteit kunt vinden op de facebookpagina van Kidsplay (Stichting Fundament Kids) of door contact op te nemen met Wesley Elfers, Stichting Fundament via w.elfers@fundamentlosser.nl of 06-83259296. In ‘t Trefhuus worden ook voor volwassenen de nodige leuke activiteiten gehouden. Kom langs en neem eens een kijkje in deze mooie voorziening.

Afbeelding
De Martinus en De Saller voeren actie tegen pesten 12 apr, 19:49
Staand v.l.n.r.: Marco Klein Poelhuis (Gemeente Losser), André Vennegoor (Vennegoor Installaties), Rick Keus (Stichting Konot), Frank Nijhuis (Stichting Konot), Wethouder Engels (Gemeente Losser), Gerrit Brouwer (Stichting Dorpshuis), Joost v/d Aa (Bouwbedrijf Van der Aa), Dennis Masselink (BCT Architecten), Marcel Mekelenkamp (Omgekeerd Bouwen), René Grote Beverborg (Thero), Huib Eshuis (BCT Architecten), Jan Wienk (WeConnext) en Hans Boes (WeConnext). Gehurkt v.l.n.r.: Huub Plegt (Gemeente Losser), Ramon Postma (ODIN Landschapsontwerpers) en Peter Hoomoedt (Gemeente Losser).
Start van bouw school en dorpshuis 12 apr, 18:15
Afbeelding
De elektrokarren gaan weer rijden in de gemeente Losser 12 apr, 12:04
Anja Borggreve (expositiecommissie De Bond) toont de door Anders ontworpen aankondiging affiche samen met zijn moeder Karin.
Anders Brinksma exposeert in De Bond 12 apr, 10:04
Afbeelding
Nieuw seizoen van Oasefeuer 12 apr, 08:22
Afbeelding
Uitzonderlijke prestatie eerste batonshow Marly 11 apr, 19:15
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Lossernaren helpen elkaar op weg 8 apr, 12:53