Getty Schepers (links) en Sylvia Grunder.
Getty Schepers (links) en Sylvia Grunder.

Uitgaansavond in Losser voor alleenstaanden van 40-67 jaar

Algemeen

Zaterdagavond 3 december 2022 organiseert relatiebureau DatingOost een uitgaansavond voor 40+singles in cafe ‘t Wiefke. Sylvia Grunder, eigenaresse van ‘t Wiefke vertelt enthousiast hoe ontzettend leuk het was om in augustus, middenin de bouwvak, een singleparty bij haar in ‘t cafe te houden. 

LOSSER - “Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar het was verrassend leuk en ongelooflijk goed bezocht. En, er zijn twee setjes uit voortgekomen. Hoe fantastisch is dat? Zaterdag 3 december hebben we een DJ en ook een aparte dansvloer ingericht. ‘t Wiefke is dan ook al helemaal ingericht in kerstsfeer.”

Getty Schepers, eigenaresse DatingOost: “Onze singlescafés zijn gericht op singles ±40-67 jaar die van een gezellig avondje uit houden. Niet iedere single wil een relatie en heeft ook niet altijd vrienden die mee uit willen. Veelal zijn de vrienden getrouwd en staat het uitgaan op een lager pitje.” Schepers is in het dagelijks leven koppelaarster bij Dating Oost. Tevens heeft het bureau een eigen 40+datingsite gericht op singles uit het oosten.

“Iedere bezoeker wordt persoonlijk verwelkomd aan de deur. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust. Het is echt een besloten avond. De sfeer is ook altijd ontspannen. Dat vinden we heel belangrijk. Het mag geen ‘keuring’ worden. Vooraf zijn de mensen natuurlijk wel gespannen, maar zo gauw ze binnen zijn is dat weg. Het is een uitgaansavond met lekkere muziek in een gezellige kroeg. Verder wordt er niets verwacht van de gasten. Gewoon, net als een normaal feestje, men praat met elkaar, legt nieuwe contacten, borrelen, dansen en vooral lachen. Echter, nú is iedere gast single. Dat maakt het contact leggen er wel makkelijker op. Het is een grote stap voor deze doelgroep, maar eenmaal geweest is die spanning voor een volgend bezoek weg.”

Zaterdagavond 3 december 2022 singlescafe ±40-67jr. in cafe ’t Wiefke. Entree 13,50 euro inclusief welkomstdrankje en hapjes. Aanvang 20.30 uur. Nette kleding gewenst. Vooraf aanmelden is niet nodig en een lidmaatschap is ook niet nodig. Kijk voor meer informatie en toekomstige avonden ook op de website:

www.DatingOost.nl 

Afbeelding
Help vogels met een nestkastje dit voorjaar 29 jan, 12:18
Afbeelding
Oranje Fonds zoekt buurtinitiatieven 29 jan, 10:17
Afbeelding
Pur Sang op zoekt naar projectkoorleden 28 jan, 14:47
Afbeelding
Cursus peuters en driftbuien 28 jan, 13:45
Afbeelding
OV-spreekuur Losser: 9 februari 28 jan, 13:40
Afbeelding
Maak je outfit iets spannender met Geisha 28 jan, 11:41
Afbeelding
Wees voorzichtig met ID-kopieën 27 jan, 16:43
Afbeelding
Hotel-restaurant het Ros van Twente weer in de prijzen 27 jan, 15:42