Getty Schepers (links) en Sylvia Grunder.
Getty Schepers (links) en Sylvia Grunder.

Uitgaansavond in Losser voor alleenstaanden van 40-67 jaar

Algemeen

Zaterdagavond 3 december 2022 organiseert relatiebureau DatingOost een uitgaansavond voor 40+singles in cafe ‘t Wiefke. Sylvia Grunder, eigenaresse van ‘t Wiefke vertelt enthousiast hoe ontzettend leuk het was om in augustus, middenin de bouwvak, een singleparty bij haar in ‘t cafe te houden. 

LOSSER - “Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar het was verrassend leuk en ongelooflijk goed bezocht. En, er zijn twee setjes uit voortgekomen. Hoe fantastisch is dat? Zaterdag 3 december hebben we een DJ en ook een aparte dansvloer ingericht. ‘t Wiefke is dan ook al helemaal ingericht in kerstsfeer.”

Getty Schepers, eigenaresse DatingOost: “Onze singlescafés zijn gericht op singles ±40-67 jaar die van een gezellig avondje uit houden. Niet iedere single wil een relatie en heeft ook niet altijd vrienden die mee uit willen. Veelal zijn de vrienden getrouwd en staat het uitgaan op een lager pitje.” Schepers is in het dagelijks leven koppelaarster bij Dating Oost. Tevens heeft het bureau een eigen 40+datingsite gericht op singles uit het oosten.

“Iedere bezoeker wordt persoonlijk verwelkomd aan de deur. Dit voelt vertrouwd en stelt gerust. Het is echt een besloten avond. De sfeer is ook altijd ontspannen. Dat vinden we heel belangrijk. Het mag geen ‘keuring’ worden. Vooraf zijn de mensen natuurlijk wel gespannen, maar zo gauw ze binnen zijn is dat weg. Het is een uitgaansavond met lekkere muziek in een gezellige kroeg. Verder wordt er niets verwacht van de gasten. Gewoon, net als een normaal feestje, men praat met elkaar, legt nieuwe contacten, borrelen, dansen en vooral lachen. Echter, nú is iedere gast single. Dat maakt het contact leggen er wel makkelijker op. Het is een grote stap voor deze doelgroep, maar eenmaal geweest is die spanning voor een volgend bezoek weg.”

Zaterdagavond 3 december 2022 singlescafe ±40-67jr. in cafe ’t Wiefke. Entree 13,50 euro inclusief welkomstdrankje en hapjes. Aanvang 20.30 uur. Nette kleding gewenst. Vooraf aanmelden is niet nodig en een lidmaatschap is ook niet nodig. Kijk voor meer informatie en toekomstige avonden ook op de website:

www.DatingOost.nl 

Afbeelding
Looptraining voor de jeugd in De Lutte 8 uur geleden
Jan Wegdam met een bijzonder keramiek product, de Breed bek Kikker. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Expositie werken Stichting Art Brut KIK in Stadstheater De Bond 8 uur geleden
Ook Losser moet zich inspannen voor voldoende opvangplekken voor vluchtelingen, om doorstroom in de asielketen op peil te houden.
Gemeenteraad positief over plan opvang Dinkeloord 9 uur geleden
Afbeelding
26 kandidaten burgemeester 10 uur geleden
Afbeelding
Goede Doelen Losser helpt St Märten aan een nieuwe keuken 10 uur geleden
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 10 uur geleden
Afbeelding
'Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour' 11 uur geleden
Bij Leen Bakker Almelo is de nieuwe collectie binnen.
Nieuwe collectie bij Leen Bakker 11 uur geleden