Muziekvereniging Concordia houdt in november weer hun jaarlijkse themaconcert.
Muziekvereniging Concordia houdt in november weer hun jaarlijkse themaconcert.

Muziekvereniging Concordia brengt Ibiza naar Overdinkel

Algemeen

OVERDINKEL - Zaterdag 19 november is het weer zover, dan zal muziekvereniging Concordia hun jaarlijkse themaconcert verzorgen. 

Zoals de naam al doet vermoeden wordt er ieder jaar een muzikaal thema vertolkt waarin het publiek helemaal kan opgaan. Dit jaar is er gekozen voor een muzikale reis naar het zonnige Ibiza. Dit alles om uit de winterdip te komen en even lekker te gaan genieten van een muzikale avond in het heerlijk warme clubgebouw van Concordia, die speciaal voor deze gelegenheid is omgetoverd tot een ware Ibiza Lounge club. 

Aan het begin van de avond stapt de muziekvereniging met de bezoekers ‘in het vliegtuig’ onder het welbekende nummer van de Vengaboys “We’re going to Ibiza”. Wat er vervolgens zal gebeuren op deze muzikale reis zal een verassing blijven. De organisatie belooft dat onder de muzikale leiding van dirigent Herbert Vreeman een spetterende show kan worden verwacht. De leden van de drumband zullen op deze avond ook acte de présence geven. De geheel nieuwe invulling van de drumband zal doen verbazen, aldus de organisatie.

Het non-stop showprogramma begint zaterdag 19 november om 20.00 met een openingsshow in ‘t Muziekhoes. Het concert is gratis te bezoeken. ‘t Muziekhoes van muziekvereniging Concordia bevindt zich aan de Hoofdstraat 66A te Overdinkel. De organisatie hoopt iedereen te mogen begroeten om samen met hen van deze avond te komen genieten. Meer informatie over de muziekvereniging is te vinden op onderstaande website of op hun Facebook-pagina. Ook mensen die een keer mee willen spelen kunnen hier terecht.

concordia-overdinkel.nl

!
Afbeelding
Informatieavond over windpark in De Lutte 27 nov, 14:27
Afbeelding
Martinikoor Losser geeft kerstconcert op 10 december 27 nov, 14:26
Afbeelding
Meldplicht carbidschieten 27 nov, 12:24
Afbeelding
Uitgaansavond in Losser voor alleenstaanden van 40-67 jaar 26 nov, 14:53
Afbeelding
Extra geld voor papierinzameling 26 nov, 13:20
Afbeelding
Gezellig Sinterklaasfeest in ‘t Trefhuus in Overdinkel 26 nov, 13:18
Afbeelding
Laatste kans voor GGD enquete 26 nov, 12:03
Afbeelding
Losser en Oldenzaal scoren goed met hun toiletten 25 nov, 14:40