Afbeelding
Foto:

‘Turks Fruit’ in het Filmhuis

woensdag 10 april 2024 14:00

LOSSER - Het Filmhuis Losser vertoont op woensdag 10 april de Nederlandse film Turks Fruit. De film begint om 14.00 uur bij Erve Kraesgenberg aan de Bookholtlaan 25 te Losser. Tickets kosten 7,50 euro, dit is inclusief een kop koffie of thee.

De jonge beeldhouwer Erik heeft een turbulent liefdesleven, tot hij zijn grote liefde Olga ontmoet. Zij trouwen tegen de zin van Olga’s rijke ouders. Geschapen voor elkaar, trekken zij zich niets aan van alle tegenwerking en beleven een grandioze, romantische zomer. Totdat Olga zich zeer vreemd begint te gedragen. Ze breekt abrupt met Erik en gaat weer naar haar ouders. Erik wil Olga terughalen, maar wordt hardhandig geconfronteerd met haar louche nieuwe vriend. Onverwachts wordt Olga echter in het ziekenhuis opgenomen.