Afbeelding
Foto: Ingrid Zieverink Fotografie

Lezing CuSo55+ Losser door Annegreet van Bergen

dinsdag 26 september 2023 14:00 tot 16:00

LOSSER - Annegreet van Bergem komt op 26 september een lezing geven bij CuSo55+ Losser. 

Annegreet van Bergen is econonoom en schrijfster van ‘Gouden jaren’ en ‘Het goede leven’. In haar boeken legt ze verhalen vast van het dagelijkse leven van ‘gewone mensen’ toen Nederland nog niet half zo rijk was als nu. Door de naoorlogse economische groei is het dagelijkse leven veranderd. Voor wie het allemaal heeft meegemaakt zijn deze verhalen mogelijk een feest der herkenning.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Böggelschuur aan de Sportlaan te Losser, ingang via Erve Kraesgenberg. De lezing is van 14.00 tot 16.00 uur, inloop vanaf 13.45 uur. Entree is 5 euro, dit is inclusief koffie of thee. Cuso55+ Losser kent geen leden. Iedereen is zonder aanmelding vooraf van harte welkom.

Locatie