Afbeelding
Foto: Shutterstock.com

Lezing Borstkankergroep

donderdag 21 september 2023 10:30

LOSSER - De volgende bijeenkomst van de Borstkankergroep Losser vindt plaats op donderdag 21 september in het Aleida Leurinkhuis aan de Raadhuisplein 4, 7581 AG te Losser. Aanvang voor de bijeenkomst is om 10.30 uur. Deze lotgenotenbijeenkomst is bedoeld voor alle dames (ongeacht welke leeftijd) met borstkanker gediagnosticeerd kort of al langer geleden.

Deze morgen zal worden verzorgd door Dr. Wilma Monincx, werkzaam voor de Da Vinci Kliniek Amersfoort. Zij zal een presentatie geven over hyperbare zuurstoftherapie. Dit kan ingezet worden bij late gevolgen van bestralingsschade maar ook voor andere indicaties zoals wondzorg. Zij zal de bezoekers meenemen in de toepassingen van deze therapie. Daarnaast is er na de lezing ook voldoende gelegenheid om ervaring met elkaar te delen, indien gewenst.

Locatie