Afbeelding

Muziekvereniging Excelsior houdt benefietconcert voor KWF op 2 juni

Cultuur

Muziekvereniging Excelsior pakt op zondag 2 juni om 15.00 uur groots uit met een benefietconcert in Openluchttheater Brilmansdennen in Losser. De opbrengst komt ten goede aan onderzoek naar kanker.

LOSSER - Alle geledingen van de vereniging zullen vertegenwoordigd zijn. Het harmonie orkest, de drumband en de twirl geven allen acte de presence. Bijzondere aandacht gaat uit naar zangsoliste Debby Mureau. Zij zal worden begeleid door orkest en enkele leden van de bekende coverband Waaz. Debby geniet landelijke bekendheid door het winnen van het AVRO songfestival en ze is onder meer actief als jazz zangeres en stem coach. 

Mooi programma

Het zal een afwisselend optreden worden met twirl en drumband. Het orkest speelt enkele authentieke harmonie werken maar ook veel populaire muziek zoals ‘Door de wind’, ‘Don’t cry for me Argentina’, waar de zang zal worden vertolkt door Debby Mureau. De presentatie is in handen van Cia Kroon, voormalig burgemeester van de gemeente Losser.

Loterij

Om geld bijeen te brengen wordt een loterij gehouden waar diverse prijzen mee zijn te winnen, zoals een tuinset van Hartman. Een toegangskaart is 15 euro en dit is tevens een lot. Elk extra lot kost 10 euro. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gekocht bij leden van Excelsior of via info@excelsior-losser.nl. Een fantastische muzikale zondagmiddag, waar het KWF centraal staat. De opbrengst van het concert komt geheel ten goede aan het KWF Kankerfonds. Iedereen heeft wel iemand in zijn of haar omgeving die hiermee te maken heeft, of heeft gehad; een goed doel dus waar Excelsior zich graag sterk voor maakt.

Afbeelding
Rookmelders redden levens 28 minuten geleden
Afbeelding
Ook ouderen krijgen nog vaak te maken met leeftijdsdiscriminatie 32 minuten geleden
De streekproductenroute viel eerder ook goed in de smaak!
Ontdek fietsend de vele streekproducten in Losser 2 uur geleden
Snelle behandeling is essentieel, zeker bij een herseninfarct.
Kunt ú een beroerte goed herkennen? gisteren
Afbeelding
Tweede editie van Auto Reuvers Korenfestival 17 mei, 19:23
Afbeelding
Hart van Losser lezen wanneer jij dat wilt! 17 mei, 11:00
Afbeelding
Losserse Smokkeltours zijn weer begonnen! 14 mei, 15:09
Afbeelding
Meer tegels gewipt 14 mei, 14:20